Welpen zijn jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar;

Iedere dinsdagavond van 19 tot 20.30 uur draaien wij, en ook op woensdagavond met een andere groep van 19 tot 20.30 uur

Gaan jullie op kamp: Ja, de eerste week van de zomervakantie gaan wij een hele week op zomerkamp. Daarnaast wordt ergens tijdens het seizoen ook een kampweekend georganiseerd, soms met en soms zonder ouders erbij.

Je mag bij de Welpen beginnen zodra je in groep 4 zit. De meeste Welpen zijn ook al Bever geweest bij Scouting Lucas. Als je op tijd begint mag je 4 jaar bij ons blijven, en na de Welpen kun je naar de scouts

• Sport en Spel
  • Koken en Stoken
  • Tocht lopen
  • Creatief
  • Pionieren (Super vette constructies bouwen met houten palen en touw)

Samen spelen en daarbij samen werken is een belangrijk onderdeel bij ons. Iedereen is welkom. Laat je uitdagen! Alle Welpen van Scouting Lucas, op dinsdag én op woensdag, spelen in de jungle hetzelfde Welpenspel.

Tot ziens bij de welpen!

Dit geeft een korte indruk van onze speltak. Wil je meer weten, lees dan ons infoboekje.