Voor wie: jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar;                                                  Wanneer draaien jullie: op woensdagavond van 19 tot 20.30 uur;       Gaan jullie op kamp: Ja, elk jaar gaan we twee keer op weekend en natuurlijk op zomerkamp. Het zomerkamp is altijd de eerste week van de zomervakantie en is het allerleukste van het jaar! Dat mag je niet missen!

Laat je uitdagen en kom samen met ons stoere avonturen beleven in de jungle!!!!! Wij hebben iedere woensdagavond zeer afwisselende activiteiten.

 

Draaiavond

Iedere woensdagavond openen we de avond met een liedje (zie hieronder).  Het liedje zingen we twee keer, alleen de tweede keer zingen we het liedje harder en in plaats van ‘dan zingen we wat harder’ schreeuwen we ‘dan zijn jullie hartstikke doof’. Daarna leest één van de Welpen het logboek voor. In dit boek schrijven de Welpen om de beurt wat er de week daarvoor is gebeurd. Daarna beginnen we aan de activiteit van die avond. De avond sluiten we af met een yell (zie hieronder). Elke avond heeft de leiding weer iets leuks bedacht om te doen en we doen bijna nooit hetzelfde.  Activiteiten die we ondernemen zijn bijvoorbeeld een vuurtje maken, iets bouwen of een groot handelsspel. Ook leren we soms iets over bijvoorbeeld EHBO. Noem het maar op en we hebben het vast een keer gedaan of gaan het nog een keer doen.

Openingslied:

Overal waar we komen / Vragen de mensen

Wie zijn jullie / En dan zeggen wij

Wij zijn de Welpen / De allerleukste Welpen

En als ze ons niet verstaan / Dan zingen we wat harder

 Afsluitende yell:

Welpen zijn top

Welpen zijn stoer

Wij willen meer

Tot de volgende keer!

Dus hou jij van afwisseling en ben jij niet bang om vies te worden? Kom een keer meedoen!

Dit geeft een korte indruk van onze speltak. Wil je meer weten, lees dan ons infoboekje.