stampij

Voor wie: Als je leider bent bij één van de speltakken dan ben je eigenlijk iedere week bezig met organiseren, regelen, toezicht houden en anderen iets leren. Maar ook leiders (en oud-leden) willen wel eens zelf gek doen of uitgedaagd worden. En daarvoor hebben wij Stampij. Je bent dan al boven de 25 en houdt van scouting in al zijn facetten.

Wanneer draaien jullie dan? Eens in de drie weken draait deze speltak voor volwassenen. Eerst een actieve avond waarna we (bij een kampvuurtje of gewoon binnen) nog een hapje en een drankje nuttigen.

Op Kamp? natuurlijk, ergens een weekendje in het voor- of najaar, soms twee keer per jaar, altijd gezellig en wij gaan meestal naar basis-kampterreinen waar alleen een kraantje staat en we zelf onze hudo graven, lekker basic

wij zijn die mannen en vrouwen in paarse polo's

pionieren, in paarse polo's
ons erelid, benoemd voor het leven