Voor wie: In principe 25 plussers;                                                                               Wanneer draaien jullie: op zaterdagavond van circa 20 tot 23.00 uur, eens in de drie weken. Daarna kan je nog gezellig blijven;                      Gaan jullie op kamp: Ja, in mei of juni, dus enkele weken vóór de zomervakantie! Omdat een aantal van ons ook leiding is bij één van de andere speltakken kunnen wij niet de eerste week van de zomervakantie weg.

Als je denkt dat je alles hebt gedaan bij de Scouting, dan ben je nog geen lid van Stampij!

Wij zijn ‘ervaren’ scouts en maken nog steeds vol enthousiasme programma’s. Maar dan niet elke week, dat word ons te veel. Ongeveer elke drie weken komen we bij elkaar voor een serieus spel, speurtocht, luxe diner of iets creatiefs. Door onze ruime ervaring zijn het vaak erg leuke programma’s om te doen.

Logo Stampij

We eindigen de zaterdagavond meestal met een kampvuur en een versnapering. Bijpraten en uitrusten zijn ook belangrijk!

In principe is iedereen welkom om een keer mee te draaien met Stampij. Meld je vooraf aan en betaal op de avond zelf een kleine bijdrage in de kosten. Vast lid zijn en elke draaiavond komen is natuurlijk ook mogelijk!