Op zondag 6 september is er weer onze jaarlijkse opening van het Scouting Lucas Seizoen, 2020-2021 deze keer. Op 6 september komt de zon op om 7 uur precies en gaat pas onder om 14 minuten over acht, we hebben dus ruim 13 uur licht! En tijdens deze speciale zondag worden er weer spellen georganiseerd en we laten jeugdleden overvliegen van de ene naar de andere speltak, met een verrassende overvliegact. Benieuwd, noteer de datum in je agenda en kom naar deze scoutingzondag.

Beste ouders/verzorgers,

De afgelopen jaren hebben wij onze Scouting Aanhanger kunnen stallen bij onze overburen (KW1-college). Dat was voor ons ideaal. De aanhangwagen stond op een afgesloten terrein, goed op slot, maar toch vrijwel direct bereikbaar.

Helaas heeft het KW1-college afgelopen maandag aangegeven de ruimte voortaan zelf nodig te hebben. Daardoor komt onze stallingsplek na de zomervakantie te vervallen. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar een nieuwe plek. Wij vragen hiervoor dan ook uw hulp!

Wij zoeken op korte termijn een nieuwe stallingsplaats voor onze aanhangwagen.

Dus:
- Heeft u plek in uw schuur of onder uw carport?
- Heeft u een bedrijfshal waar de wagen in kan staan?
- Hebben uw buren, vrienden, ouders, werk, een stallingsplaats?

Wij horen het graag. Als we samen zoeken, dan vinden we vast een goede oplossing.

Als u ons kunt helpen, stuur dan een mail naar info@scoutinglucas.nl.

Alvast bedankt

Lenard Schoonen
Voorzitter scouting Lucas

Voor onze eigen leden geldt dat de scoutingaanhanger (weer) verhuurd wordt, voor een schappelijke vergoeding bij eigen gebruik en gratis voor de groepsactiviteiten. Als je de aanhanger nodig hebt voor kampementen en dergelijke, meld dat dan tijdig zodat je niet misgrijpt omdat we de aanhanger verhuurd hebben voor dezelfde periode.

klaar voor vertrek!

Zoals een aantal van onze vaste lezers al was opgevallen heeft de website van Scouting Lucas een tijdje geen onderhoud gehad. Dit kwam vooral door de gebrekkige technische kennis van schrijver dezes. Ondanks enkele goedbedoelde oproepen van het bestuur voor een goede websitebouwer/beheerder om zich te melden is het stil gebleven.

En daarom pakken we de draad weer op en melden dat onze scoutinggroep is te volgen via FACEBOOK, via INSTAGRAM en er is zo nu en dan nieuws te lezen op deze pagina's.

Ook Scouting Lucas wil graag laten zien dat wij gezellige buren zijn!

Wij hebben een open kijk- en doedag van 2 tot 5 uur 's middags. En dan gaat het ons vooral om te laten zien wat er zoal komt kijken bij Scouting draaien.

Kom eens een kopje koffie of thee bij ons drinken aan de Limietlaan 12.

er zijn die dag meerdere locaties waar de buren graag elkaar ontmoeten.